Co jsi

Co jsi

Anotace: po čase jsem něco zas něco napsala, ale nevim...

Nevím čím to je, že mé srdíčko
buší jen pro tebe?
- Už vím, ty jsi totiž
má sluneční záře nad obzorem,
ty jsi mé štěstí,
které snad nikdy pláč nenahradí.
Ty jsi můj kvítek medoví
co mi vždy napoví.
Ty jsi má hvězda
co mé oči rozzáří,
ty jsi i má šťastná slza
co mě chladí na tváři.
Ty jsi prostě všechno
co mé srdíčko potěší!
Autor havlza, 23.05.2008
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí