A přesto

A přesto

Anotace: ...

Vždyť víš
jsem ta ztracená
zmámená
pozlacenými sny
a princeznami z pohádek

(nádech.. výdech
a zase nazpátek)

Vždyť víš
v mých dětských očích
uvidíš
tíhu celého světa
zbytečnou a tak daleko

(nádech.. výdech
všechno mi uteklo)

A přesto..
přesto tu jsi..

Proč?
Autor seed.misulka, 23.05.2008
Přečteno 386x
Tipy 14
Poslední tipující: trrtrr, Bíša, Psavec, jesterka, WAYWARD, Pixie, Heda, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí