Prkenný bednění-z lásky

Prkenný bednění-z lásky

Anotace: :)

Prkenný bednění-z lásky

Zase sama v prázdným pokoji…
Temným ,kde nikdo mne nečeká.
Se srdcem ,který je skrytý v kameni(už jenom pro jistotu-rutina)
Mírně zmatená-jsem
Sedím tu sama uvězněna v prkenným bednění!
Tvé lásky i zmatku-naivnosti!

Já roztříštila bych tu skálu
A srdce své probodla-dýkou ledovou a úzkou!
Proto abych zapomněla…
Čím jsi se zkazila , tím se naprav
Tak teď to udělám….ještě větší bolestí tě ze srdce vypustím---snad!
Autor Yukki, 23.05.2008
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Simísek, Gabriel - Sinóda, Dominik Elbl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí