Zimní láska

Zimní láska

Anotace: Básen věnovaná mé první lásce

Zimní Láska

Za okny se zablýskly první sněhové vločky ,
Celou Zem obklopil bílý háv .
Já dívala se z okna jenom mlčky
A myšlenkami byla v těch nejkrásnějších pohádkách .

Před očima jsem viděla jen tebe ,
Jak o tanec mě právě žádáš.
Pak tančili jsme těsně vedle sebe ,
Ty očima se do mého srdce tiše vkrádáš .

Každý další den vždy když tě vidím ,
Chci být ti nablízku .
Už vím,že k tobě něco cítím ,
Tak se na mě usměj Ondrísku .

Mě bolí srdce když nejsi u mě ,
Snad city mé bílý sníh nezahalí .
Alespoň na malou chvíli se podívej na mě ,
To srdce mé hned roztaví.

Venku je už velká kupa sněhu ,
Alespoň pár krásných slov řekni mi .
At slyším v nich tvou něhu ,
Něco z tebe at zbývá mi.

Nevím zda máš mě rád či ne ,
Ale já tebe mám a moc .
Neotálej už s tím déle
A pověz mi to,dokud má ještě zima moc .

Zimní lásku našla jsem v tobě ,
Snad sejdeme se brzy zas .
Já chci cítit tvé teplo v sobě ,
Než zkončí náš pohádkový zimní čas .
Autor L-u-c-i, 23.05.2008
Přečteno 611x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí