Láska??

Láska??

Anotace: Láska??

Láska??

Někdy je těžké vyjádřit své city ,
Někdy je těžké říct,co člověk cítí.
Bojí se zklamání z neštastné lásky
A nezná odpovědi na otázky.

Říká si zda má jí rád ,
Nebo chce být jen kamarád ?

Říká si zda tluče-li mu srdce pro ní ,
A večer zdává-li se mu o ní ?

Říká si kdy uvidí ji zas ?
Kdy zase zastaví se pro ně čas ?

Někdy je těžké vyjádřit své city ,
Někdy je těžké říct co člověk cítí.
Snad nakonec se dva lidé zastaví
A na všechny otázky si odpoví.

„Každý umí opravdu lhát , ale jen někdo umí opravdu milovat „
Autor L-u-c-i, 23.05.2008
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Castiza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je moc pravdivý.

24.05.2008 10:34:00 | Psavec

ach ty city, někteří lidé by je radši neměli...

23.05.2008 22:37:00 | Castiza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí