Buď zdráv

Buď zdráv

Anotace: On se loučí tiše, možná sám v sobě. A já se loučím tím, že skládám básně...Nebylo by snažší říct si to z očí do očí?

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Vystoupil jsi na horu,
Lhostejností ji budem nazývat,
zapíchnul jsi tam praporek
a přestal ses námi zabývat.

Snad tiše řekl jsi mi sbohem
tak hrdě a tak zbaběle,
abys mi nikdy nedal poznat,
co se v tobě děje nebo už neděje.

A možná se neloučíš vědomě,
co když se budeš chtít vrátit,
jenomže já už vím, že je nadmíru
jednoho člověka tolikrát ztratit.

Láska holt nemá pravidla
a já se nedovolám žádných práv,
tak si nech vše, cos mi vzal
a buď buď zdráv!
Autor Keilanne, 01.08.2005
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí