Říkáš mi (Cosa Sei)

Říkáš mi (Cosa Sei)

Anotace: Známá italská písnička 80tých let "Cosa Sei", kterou jsem si otextoval do češtiny :-)

ŘÍKÁŠ MI (Cosa Sei)

Kolik je tady něžných krásek všude v okolí
a žádná nemá srdce, které když ji zabolí,
tak kouká najít si vhodný mužský protějšek
co zbývá jí, být jen sama.

Když já jsem poznal Tebe, srdce zahořelo mi
A myslel jsem jen na Tebe pořád, celé dny,
Nepracoval jsem a chtěl jsem tu jenom s Tebou být,
Tak teď s tebou už konečně jsem.

Říkáš mi, říkáš mi, říkáš mi,
Říkáš mi, říkáš mi, říkáš mi,
Sladká slůvka, jen šeptej,
Než budu muset odejít.

Říkáš mi, říkáš mi, říkáš mi,
Říkáš mi, říkáš mi, říkáš mi,
To, co já bych slyšel,
I když daleko bych zase byl.

Sedím tu s Tebou a říkám Ti něžnou pohádku,
O tom jak jenom ta naivní princezna
Zamilovala se do naivního princátka
Který draka jí tady skolil.

Říkáš mi, říkáš mi, říkáš mi,
Říkáš mi, říkáš mi, říkáš mi,
Sladká slůvka, jen šeptej,
Než budu muset odejít.

Říkáš mi, říkáš mi, říkáš mi,
Říkáš mi, říkáš mi, říkáš mi,
To, co já bych slyšel,
I když daleko bych zase byl.

Říkej mi, říkej mi, říkej mi,
O tom, jak mě máš ráda, já vím,
Potom sklesnu do křesla
A spím tvrdě, zdá se mi sen.

Říkáš mi, říkáš mi, říkáš mi,
Říkáš mi, říkáš mi, říkáš mi,
Sladká slůvka, jen šeptej,
Než budu muset odejít.
Autor Zasněný básník, 24.05.2008
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí