Naštěstí

Naštěstí

Anotace: Věnováno N.

Nadnášen naší neřestí
napájím naši naději
Nuda není nakažlivá
Naštěstí

Naposledy nedomýšlím následky
neb nacházím nadbytky
Něhy
Nešt'astná náhoda nezabíjí
Naštěstí

Necháváme napospas nábřeží
následujem naše nutkání
Naproti nadmořské nížce!
nic nenamítala
Naštěstí
Autor Tecka 2, 24.05.2008
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí