Svatebni noc

Svatebni noc

Anotace: obcas se clovek muze v nekterych vztazich citit dost svazane.. ocas to proste nevyjde.. obcas musite utict nekam pryc.. navzdy pryc..

Z černých vláken jsem utkala látku
na věčnost vzpomínek nandala zátku
z látky si uvázala bolestný šátek
nasadila úsměv, přišel čas hrátek
vyšla jsem do noci za vlčí smečkou
s krví a šrámy, se svatební vlečkou

slzy v očích, temnota v prachu
prázdné myšlenky, hlas plný strachu
odbijej zvony poslední hodinu
pro mě však přinášej vražednou novinu

na stole dárky, nesčetná přání
všechny ti říkají "nejseš svou paní"

slzy ze smutku, pouta tě pálí
kamarádi, rodina, všechno se vzdálí

dračí smyčka prodře ti kůži
v ústech najdou jen spálenou růži
na bílém chodidle krvavý šrám
ke straně hozený dřevěný krám...
Autor Alex91, 24.05.2008
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Monsignore, igniss, Neznámá v neznámé době
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta se ti povedla má to hluboký smysl a a asi tuším co tím vyjadřuješ :o) Nádherná...

24.05.2008 21:15:00 | Neznámá v neznámé době

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí