Plná paradoxů (2004)

Plná paradoxů (2004)

Anotace: ...

Jsi jako ledové srdce,co plane láskou,
jsi jako škaredá žena, co stala se kráskou,
jsi jako smrtka co život dává,
jsi jako bezruká žena,co svému milenci mává.

Jsi jako já, kdo zároveň miluje a nenávidí tebe,
jsi jako ďáblova žena, co ovládla nebe.
Jsi žena, která svou láskou vše ničí,
jsi nenávist, která v káždém klíčí.
Jsi to ty, kdo způsobil na mém srdci zranění,
krvácí, zanech už prosím, těch lží a klamání...
Autor bokken, 24.05.2008
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Najla, mononoke
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mě to zaujalo,ty protiklady jsou opravdu super.

20.07.2008 00:26:00 | Najla

Dobře promyšlené protiklady, to se mi moc líbí, když si umí někdo se slovy takhle hrát.

31.05.2008 15:08:00 | mononoke

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí