STOP!

STOP!

Anotace: stopka mě zastavila, tebe pořád milovat mě nechala...

Prosím Tě,
Začti se,
Do těchto pár vět,
Jak jsem tě nikdy nepřestala milovat.

Den ode dne silněji myslívám,
Jaké by to bylo mít tě stále u sebe,
Zapomínat bohužel na Tebe nepřestávám,
A jaké by to bylo dívat se stále na Tebe.

Vidím Tě každý den,
Mé srdce řve každým dnem,
Víc a víc,
Ukážu Ti už jen líc.

Tvůj úsměv hřál mě,
Teď tvé mrtvé pohledy mučí mě.
Prázdno v srdci mám,
Když tě teď už nemám.

Byl jsi mé všechno,
Teď už ti jsem jedno.
Nechci bez tebe být,
Nemůžu bez tebe žít.

Nechci Tě jiné dát,
Chci si Tě dál přát.
A čekat zda se mi splníš,
A láskou mě jako dřív naplníš!
Autor Ette, 24.05.2008
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Ahorria, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadherny

29.05.2008 22:10:00 | Hermit

:-)) Líbí se mi.

25.05.2008 13:47:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí