Dřímající vlk

Dřímající vlk

Anotace: když se někdo zamiluje ale nejde to

Tolik mi schází tvoje tlapka
kterou mě proti srsti hladíš po duši
jsem zkrocený vlk
nedělám co se nesluší

Ukládám si tě do paměti
v podobě dotyků, vůní a obrázků
zásoby na zimní spánek
na dobu nevhodnou pro lásku

Vlk co ve mně neklidně dříme
je vděčný za každé pohlazení
nehlučně chodí ve tvé stopě
na šakaly zuby cení

Vzrušivou zónu tvého parfému
obcházíme diskrétně a hluše
ukrytí ve stínu na skok od tebe
já a moje vlčí duše
Autor zef, 01.08.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí