Tajemství

Tajemství

Anotace: vsech nasich lží.

Sbírka: Cizosti, ich gehe jetzt

Řeknu ti
tajemství
(letmá slova o jeseni)

pár falešných tonů

řeknu ti
tajemství
všech našich lží

řeknu ti
tajemství

neskýtám stín

a nikdy jsem ho neskýtala
množina
výkřiků

je prázdná. jako já. jako ty.
(krátíme se navzájem, víš?)
a letmá slova
nezachrání

nářek našich marných zdání
a patos našich vlastních lží.

Řeknu ti
tajemství
(letmá slova o koncích)

a zase budu lhát.

Protože my
Ani nezačali.
Autor Franti, 25.05.2008
Přečteno 440x
Tipy 10
Poslední tipující: Jana Marie, fialová, Severka, Psavec, Fish, spare, adida
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkný;)

25.05.2008 19:31:00 | Severka

Skvělá, hlavně závěr.

25.05.2008 12:31:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí