Nesnáším je miluji

Nesnáším je miluji

Anotace: A začíná to znovu.. říkám nenávidím myslím tím že zbožnuji, říkám nesnáším myslím tím miluji.

Nesnáším je miluji

Nesnáším ten způsob, jakým se mnou mluvíš
i ten okruh lidí, na kterém si lpíš.

Nesnáším tvou velkou ruku a ten prsten na ní,
stejně tak i jakým způsobem, tiskneš tu mnou svou dlaní.

Nenávidím, když se díváš a hraješ svoji hru,
když držíš svůj obličej ledový jak kru.

Nesnáším tvůj úsměv a nevím, co znamená,
stejně tak, když držíš své rty někdy veselá jindy kamenná.

Nesnáším tvůj odlesk z očí, který mluví z nitra
i ten čas, kdy čekáš na odjezd časně z jitra.

Nenávidím to, jak tančíš, jak držíš mé tělo
i svou vůli, neboť nebyl čas, kdy by se mi do tance nechtělo.

Nenávidím, když říkám nesnáším, neboť to znamená, že miluji
a nesnáším, když nenávidím, neboť tím neskutečně zbožňuji.

Ze všeho nejvíc nesnáším, že tě nedokážu nenávidět,
protože tě musím milovat i toužit po chvíli tě vidět.
Autor Juřinka, 25.05.2008
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Aangela
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

bomba...ta basnicka ma nenapsany pribeh ktery je z toho strasne patrny moc se mi libi...a ten pocit znam

25.05.2008 14:48:00 | Angel111

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí