Nejde to...

Nejde to...

Anotace: ... neni to básnička... jsou to jen slova hozený na papír... vypsání z toho jak se cejtim.... včera mě to zase chytlo.... já jen čekám až to přebolí... a ono furt nic... :( Skončilo to dřív než to pořádně začalo!

Nejde to…
Na tebe nemyslet….
Neumím být sama a nikoho jiného nechci!

Myslím na tebe kudy chodim…
Sama sebe se ptám proč to nevyšlo?
Zase to tak dopadlo
My nemáme šanci být spolu

Ale bez sebe?
Já nemůžu být bez tebe,ale ani s tebou..
Ty víš
Vždycky pro mě budeš něco víc

Jsi chyba v mým životě,
chyba co mě naučila zase mít ráda
Já tě milovala!

Ale to je pryč,
Chvilku to bylo hezký
Ale domeček z karet se zhroutil :(
Byla to jak pohádka.. bez happyendu…

Vím, občas jsem byla zlá…
Promiň!!!
Věř, že navždy budu tvá
Autor niky x), 25.05.2008
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, Anewue, jedam, Barunka=o), Aangela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí