Motýlí křídla

Motýlí křídla

Anotace: ...

Motýlí křídla
všech lásek mých
v prstech jsem promnul
a lehce si přivoněl.
K nebi jsi vzhlídla
v koutku zacukal smích.
Den s nocí se prolnul.
Vše krásné mi připomněl.

Protančil tvými vlasy
a odnesl prázdná slova.

Vítr, nebo snad tvůj dech,
co zastavil se na mých rtech.
Autor DodgerKT, 25.05.2008
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, lalej, adida
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, možná nedorozumění, ale klišé rozhodně ne

26.05.2008 02:17:00 | SZN

napsané hezky ;) Ale neni tam az prilis klise ?

26.05.2008 00:43:00 | SantanderEntré

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí