Uprostřed louky

Uprostřed louky

Anotace: Bez tebe se nedá žít .....

Uprostřed louky
překrásných květů,
vypukla láska
rozdílných světů.

Uprotřed louky
dva lidé stojí
a o svůj osud
se už nebojí.

Uprostřed louky
dvě srdce buší,
milostné ticho
jen včelky ruší.

Uprostřed louky
za chvilku pouhou,
zválené místo
vášnivou touhou.

Uprostřed louky
dvě těla leží,
nemaje tušení,
jak ten čas běží.

Uprostřed louky
láska se stala
holka tu klukovi
věneček dala.
Autor Dasson, 25.05.2008
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: a_tao
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně štěstí!
V lánech mladého obilí
z toho vznikají i složitější obrazce.
Jako z učebnic o chaosu.

25.05.2008 21:06:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí