Aloe vera

Aloe vera

Anotace: jediná možnost...

.
Aloe vera prý vyléčí všechny
BOLÍSTKY,
Co mizí potají v čase

V reklamách ztracené oči
Pláčou pro pár zamilovaných pohledů
Na něčí cizí ruce

Představy matou mi hlavu
A halucinace podráží nohy
S mými upřenými pohledy za horizont

V chuchvalci nepřímých slov
Ztratila jsem prstýnek, co mi někdo dal
A já držím prst v dlani, aby zapomněl
/rozumím…/

Že svět se otáčí zapomněla jsem dávno
A srdce buší mi na místě,
Je doopravdy trestné mrhat láskou?

Pod zády zas jen mokrá tráva
A neovladatelně nekonečné nebe plné
Vodních stínů…mé neznámé pseudolásky…

Teď už se můžu uzdravit snad jen
Pomalými slovenskými písničkami
A tvým srdcem, co mě odnese do zemí,

Kde roste jen ta moje zelená

ALOE VERA….

.
Autor Lizzzie, 25.05.2008
Přečteno 344x
Tipy 19
Poslední tipující: pavlis, evy, Marcella, callowsick, loveSKA, stmivani.na.lepsi.casy, prostějanek, Psavec, Blázen? =), jedam, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné.. Lizí...

08.06.2008 21:05:00 | loveSKA

mrhat láskou? to se snad ani nedá...

27.05.2008 20:07:00 | lidus

:)

26.05.2008 16:00:00 | prostějanek

Zasaď si ji do květináče, ať je stále po ruce.

26.05.2008 10:32:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí