Jizvy

Jizvy

Anotace: ..................

Jizvy na duši,
jsou otevřené rány,
každého zabolí,
vzpomínky,
co tíží jak kameny v srdci,
člověka ze vnitř ničí,
zbytky sil života,
odcházejí každým vydechnutím,

jak když utne,
prázdnota ho obklopí,

utéct je snadné,
začít nový život,
mezi cizími lidmi,

kde se člověk najde,
v bludišti moderní doby,
neustálém spěchu,
jestli se neztratí,

jsem ztracený,
kdo mi podá,
ruku co mě osvobodí,
z tohohle prokletí,

má láska (ne)dávná,
svého prince si našla,
pulce nechala v rybníku,
Autor Vlk v rouše, 26.05.2008
Přečteno 345x
Tipy 15
Poslední tipující: LuciAngel, Bíša, Mraveneček, Psavec, Loudilka, Elesari Zareth Dënean, Princezna.Smutněnka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý nápad i básnička.

26.05.2008 13:28:00 | Psavec

Zas bude dobře, zvládneš to. Pro někoho pulec, pro někoho princ, záleží na tom? Hlavně že jsi to stále ty.

26.05.2008 06:26:00 | Princezna.Smutněnka

ST! je za obsah a za napsání, nikoliv za smutek a stesk, který z ní cítím.

26.05.2008 06:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí