včera

včera

Anotace: jen já a Ty

Dívala jsem se
do Tvých zavřených očí,
slunce k večeru nás zalilo
trochu načervenalými paprsky

Jen já a Ty
(a to všechno kolem nás)

pohledy jsem zkoumala
každý záhyb Tvého těla
- Tvůj nos a řasy, Tvé vlasy
(stříbrný řetízek na krku)
...

Jen s Tvou košilí na sobě
jsem tiše děkovala
-za tuhle kouzelnou chvíli,
za tolik lásky,
za život s Tebou,

za Tebe,
že jsi
a jsi tady pro mě
*neskončí to*
Autor Sukuba, 26.05.2008
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Isobel, mexico
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí