ON je dar - alias filozofický zkrat

ON je dar - alias filozofický zkrat

Anotace: Když mysl selhává a hledá zmateně slova. Kdo nezná mou situaci, možná nepochopí, ale berte to jako prihlášku na psychyatrii...

ON je vše a nic.
ON je míň i víc.
ON je Slunce,
ON je Měsíc.
Jen ať přijde,
ať je blíž...

Jaktože dokážu
vymyslet?
Jaktože můžu
stvořit svět?
Proč pak se zmůžu-?
-smím to povědět?

Já nejsem dokonalá
-to dobře vím!
Nechci být malá
-o to se pokouším!

Však pokusy marné
-přijdou zmar.
Vždyť je to jasné
-já má DAR

Dar: fantazie/realita
Dar: zkusit, co hlava skýtá
Dar: utéct do neurčita
a znovu se vrátit zpět...

...a někoho přivést...
...z hlubin své mysli...
...kdo to je?

To je ON - dar!
Autor Kelly Lattinová, 26.05.2008
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Němá, Ctěný pán, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý... vede k zamyšlení.

26.05.2008 14:36:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí