V krvi a mase srdce

V krvi a mase srdce

Anotace: Nápad během písničky. Bylo to půvedně pokusné dílko na téma drakokalypsa, ale vznikl z toho popis situace ve které se nacházím, ze stavu mé duše i srdce... Ztrácím i to poslední co mám a to bolí...

Světla slunce sklání se nad hlavou
Země stala se rozbitou podlahou
Slunce vychází a při tom zapadá
Takhle má duše po hádce vypadá

Ostré drápy tvrdý krok
Oči prázdné, slzy stok
Leskne se jak pýcha snů
Tesáky vyřeší součty dnů

Možná že krutá, možná že dábel
Zkázu však vítá s láskou jak anděl
V plamenech duše, samotné tělo
Bolesti laská, srdce zetlelo

Hořkostí se topím
Snad jen sebe sama lituji
Vše drápy krotím
Cožpak nestačí že miluji?

Tak kupředu, lov a trhej dračice
Muč, týrej mě i sebe křičíce
Jsme anděl či ďábel?
Řekni své amen

Vyprahlá pustina duše mé
Rostliny sluncem spálené
Ve skutečném těle, krvavé srdce
Skutečnou láskou svázané ruce

Skutečným mučením zničená duše
Drak uvnitř jen hryže a kouše
Litujem činů i skutků svých
Pro jedny čistých pro jiné zlých

Tak kupředu, běžme a zdrhejme světu
Křídla roztáhnout k volnému letu
Letět a stále nevracet se zpátky
Žít a neumírat-život je krátký
Autor Shadow Cat, 26.05.2008
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: Samotář Samotinký, Caracol, Dakotka3, KLARISA, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně pravdivé...

04.08.2008 03:45:00 | Caracol

Pěkná

26.05.2008 14:50:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí