Zlomeni

Zlomeni

Anotace: o něm, o ní, o návratech

znaveni
hledáme
znamení.

. . . . . . . o něm
. . . . . . . . o ní
. . . . . . . . . o návratech

snažím se hrát.

zmateni
měníme
vyznání

. . . . . . . v něho
. . . . . . . . v ni
. . . . . . . . . v návraty

věřím si tiše.

znaveni
hledáme
jeho, ji i návraty
/marně tápeme, zmateni/
protože my a oni tři
už jsme dávno
zlomeni.
Autor Franti, 26.05.2008
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: spare, Psavec, adida, fialová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí