Naše láska

Naše láska

Anotace: ...

Pohádku ti řeknu před spaním,
pak na víčka tě políbím.
A stisknu v dlaních tvoje ruce,
věčnou lásku ti slíbím.

Pak do snů se spolu ponoříme,
projdeme znovu celý svět.
A v ráji se pak probudíme,
nikdy se nevrátíme zpět,

do dnů, kdy jsme byli sami
bez lásky a bez naděje...
Noc je chladná, my jsme šťastní,
srdce naše láska hřeje...
Autor Dreamer.Z, 26.05.2008
Přečteno 431x
Tipy 5
Poslední tipující: Lasombra, Pevya, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Něžná báseňka.

15.01.2010 00:30:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí