krásné chvíle

krásné chvíle

Anotace: v životě jich není moc a právě proto jsou tak důležité

čeho mám moc?zamyslela jsem se
bolesti a bídy, špíny na lidech, zloby, podlosti
jak krásně bych si žila ve světě lásky
jak vášnivě bych dýchala tak sladký vzduch
třpyt, bohatství jako královna bych byla
tak nádherná představa napadla mě

nechci si připouštět ten svět ticha a smutku
kéž by duše sílu načerpala a vznesla se
vznes se a leť blíže k nebesům kde svůj domov máš,
ty jsi má láska a život je kat,
poznala jsi, je mi tě líto
dál budeš muset v té špíně žít
se mnou po boku, jsi tu za trest víš..

Lásko má, vznes se, nauč se prosím lítat
ta neskutečná extáze když v nebi splyneš
jsem prý cestovatel, tak dopřej mi osude krásné chvíle
Autor Meriel, 26.05.2008
Přečteno 627x
Tipy 12
Poslední tipující: Maura, Vlk v rouše, Rbb, Psavec, Bíša, elfkan, NikitaNikaT., CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST! je obsah a některé obraty vskutku povedené.

26.05.2008 19:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí