mam tě tak *kurva* moc ráda...náš příběh

mam tě tak *kurva* moc ráda...náš příběh

Anotace: ....

nejde jít dál
v týhle
rokli trčíme
už napořád

jak dlouho ještě
v tomhle bodě
budeme klesat do sraček?

/...přemýšlíš.../

nejlepší nápad
ubalit brko
tě dneska napadlo
....

zasedla si na mě paní Strach
že ty nám
jednoho krásnýho dne
přineseš krach

teď sledujem z povzdálí
vrány jak ulítávají
ve svých denních kapkách krve
.
.
po zádech
když ti přejede mráz
tak všechno to zlý by šlo
rázem snáz

dokola budeme zakopávat
o tkaničku
a dokola tě budu milovat

/...mít ráda?.../

tepeš do dokonalý
vůně
kterou já nasávám pořád
dokola tak strašně moc ráda

já se nemusim ovládat
protože nemam
šanci se po tobě vrhnout tak...

...jak bys to chtěl?

koukni se
ještě naposled
máš nad sebou černu vránu
.
.
která ti může připomenout
že všechno začlo k ránu

-celej tenhle náš příběh-

zapínání v nočním tichu
má taky svoji poetiku

a přitisknout se k sobě ze
strachu
z lásky a líbat
se...

...mam tě tak kurva moc ráda...
Autor LisSe, 26.05.2008
Přečteno 385x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, efie, B.a.r.b.a.r, už ne pernikova princezna, Marteline, elfkan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow

27.05.2008 15:45:00 | Imala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí