I kdybych...

I kdybych...

Anotace: mohla, chtěla, sesbírala,

I kdybych vybrala
všechny perly moře,
nesplatím Ti
veškerou Tvou trpělivost.

Mohla bych ukrást
slunci zlaté paprsky,
ale nestačilo by to
na změření Tvé důvěry.

Chtěla bych dát Ti
všechno bohatství světa,
jenže ani tím bych se Ti neodvděčila
za váhu Tvého citu.

I kdybych sesbírala
všechny své polibky,
nikdy bych Ti dostatečně nemohla
poděkovat za Tvou lásku.

\miluju tě/
Autor Sukuba, 26.05.2008
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: Someday, Onqa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to moc hezky!:)

04.06.2008 21:27:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí