bez názvu zatím

bez názvu zatím

Anotace: .....

snovám

- jako pavouk potutelně v koutě -

zlato-šedé nítě

které mají s letním větrem dolétnout až na kopec

abych mohla

znova

skrz ně uvidět tě

sedícího na rozviklané židli naproti
-
doufám, že na petřinách
(daleko a zároveň tak blízko, měla bych asi říct)
nejsou žádné hezké dívky
Autor mjh, 26.05.2008
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Franti, adida, fialová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí