Byl jsi vším

Byl jsi vším

Anotace: pro vsechny

Byl jsi vším ted nejsi nic,byl jsi má láska bez hranic.
Byl jsi pro mě pevná zem,byl jsi mým snem.
Najednou zem zmizí,najednou jsme si cizí.
Ted vím,že byl to jen sen, který uplynul,
obláček na nebi co se rozplynul.
Vrátit to už nejde.
To vážně všechno přejde??
Zády jsi se ke mě otočil a život mi naruby obrátil.
Však ted už vím,že tě nechci zpět,vždytˇ každý den uvadne další květ.
Zítra kytka rozkvete,někdo jiný mi hlavu poplete.
Autor BrokenFuture, 26.05.2008
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí