Hodný holky jdou do nebe!

Hodný holky jdou do nebe!

Anotace: Good girls go to heaven! --- sem kýčovitá slečna --- http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_id=3667- hodny-holky-jdou-do-nebe

Nechal sis tu deštník
a on se koukal,
jak sem se sprchovala.
Celou dobu ze mě nespustil oči.
Rozpouštěla sem si svý
/už docela dlouhý/
vlasy a jako každej večer
sem se snažila začít se
mít v tom přítmí koupelny
ráda.

Dotýkala sem se škrábanců
od tebe,
který zbyly po odpoledni.
Kdy pršelo...
... A pršelo mezi naše těla ...

Asi to všecko rychle zmizí.
I chuť silnýho kafe,
i hořký mandle v horký čokoládě.
A zbude už jenom...
... nahořklá nálada,
bolení krku
a němá kytara opřená o zeď.
/boty už snad uschly/

Snažím se vyvarovat sladkejch výrazů,
frází plnejch kadeřavejch slov ...
... snažím se na tebe nemyslet.
--- chybíš mi pak míň ---

Přemejšlím,
kdy zejtra vstanu
/nehodící se škrtněte/
a v tom všem hledám tu svobodu
a to do čeho sem tolik vkládala naději
před tejdnem.
/pamatuju si, jak sme se hádali/

Už zase sem propásla tu chvíli,
ten okamžik,
kdy si mám uvědomit,
že TO co sem chtěla, už mám.

Bez uvědomění usínám,
jako panelákový dítě,
který ztratilo představu
o pojmu:
,, Bez tebe“
,, Sans toi“
,,Without you“

Ještě pořád ...
.
.
.
Miluju.
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, pavlis, Zuz.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malvínko...
píše se tu...SKY...sky...a já koukám...na měsíc a říkám si, že snad koukáš taky...a že třeba...jednou...snad, možná, určitě...budem koukat spolu...
krásná Malvínko.

27.05.2008 21:33:00 | Zuz.

Malvínko...
píše se tu...SKY...sky...a já koukám...na měsíc a říkám si, že snad koukáš taky...a že třeba...jednou...snad, možná, určitě...budem koukat spolu...
krásná Malvínko.

27.05.2008 21:33:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí