Slova

Slova

Anotace: která se proměnila v pouhou ozvěnu

jsi krásná
to je zpráva jasná
jsi báječná
naše láska je věčná

jsi život můj
bez tebe se cítím nesvůj
jsi má láska
jsi má kráska

bez tebe nedokážu žít
jen s tebou chci vždycky snít
vedle tebe usínat
ráno se jen na tebe dívat

jak krásná slova to byla
co jsem slýchávala
najednou se láska tvá zatoulala
prostě někam zmizela

ty slova zní mi v uších stále
už tě nesmím považovat za krále
naše láska zmizela
ta slova utichla....

už zní jen v uších mých
v ozvěnách nekonečných

v pouhých ozvěnách...

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 26.05.2008
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., blue, Cleris, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přeji, aby znovu zněla ... ta slova lásky.

29.05.2008 06:30:00 | NikitaNikaT.

dobrá myšlenka, jen to provedení trochu skřípe
ale to i mě a vlastně každému, někdy :)

29.05.2008 02:24:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí