Přes půl republiky

Přes půl republiky

Anotace: ....

Proč sám tu zase usínám
proč tu se mnou nejsi.
Proč jen polštář objímám,
proč. Kde jsi?

Proč sním o Tobě sám,
proč nemohu s Tebou?
Proč, kde Tě vlastně mám?
Proč nevzalas mě sebou.

Proč jsi tak strašně daleko,
proč nejsem u Tebe.
Proč místo polibku na čelo,
proč, musím posílat ho do nebe?

Proč přes půl republiky,
proč si jen psát?
-
I kdyby přes půl světa,
nikdy se Tě nechci vzdát!
Autor Dindane, 27.05.2008
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Xindy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí