Jizvy

Jizvy

Anotace: stejně něco zůstane.....

Snažím se zapomenout na jizvy, které jsi nechala na mém srdci.
Snažím se nemyslet na všechny ty zlé věci.
Snažím se zapomenout, na vše co jsem s tebou prožil.
Na vše co jsem s tebou zažil.
Říká se, že čas všechno zhojí.
Ale že zůstanou jizvy, to se už tají.
Autor Blade Safety, 27.05.2008
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, Cleris
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

i jizvy jednou vyblednou...

27.05.2008 15:41:00 | Imala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí