Sedm závojů iluzí

Sedm závojů iluzí

Anotace: Za posledního úplňku....

Dnešní úplňková noc
Nabízí mnohé
Co mohla by ti dát

Velké oko hledí
Z krajiny snové
A chce k oslavě tě zvát

K oslavě sedmi závojů
Halících vše
Co mohl by sis přát

Máš-li dost odvahy
A všechny zvedneš je
Silnější moudřejší budeš tu stát.
Autor Písnička, 02.08.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

našel jsem tě náhodou a teď se "tebou" trochu potuluju
ale musím po kouskách, strávil bych tu moc času:-)
michodem tahle se ti znovu povedla

27.09.2005 19:03:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí