ať se děje co se děje

ať se děje co se děje

Anotace: ....s nadějí......

Sbírka: JP

Nabízím náruč ne velkou, ale pro Tebe
dlaně co hladí, slovo co zahřeje.
Srdce...tak široké že nemá kraje
podivnou hru ten náš osud hraje.

Vždy tu jsi pro mne,
dnes já jen pro Tebe..
přes všechny nezdary, zůstala naděje
naděje na možnost sundat si okovy
naděje na lásku co tolik nebolí
naděje na život bez..asi..možná
jak dlouho trvá než člověk pozná??
Autor cordeli, 27.05.2008
Přečteno 439x
Tipy 6
Poslední tipující: Megalo'R, pejrak, Xindy, IvoMaria
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná..moc se mi líbí..:)

27.05.2008 15:51:00 | Defluent.Tears

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí