Prosím

Prosím

Anotace: Další z básniček, které jsem napsala, když jsem byla nešťastná...

Jsi hnusný zrádce
obhájit náš vztah mi dalo takové práce
Ale ty sis toho nevážil
náš vztah jsi znevážil
Potřebovala bych pomoc
ve dne i každou noc
Srdce mé jsi rozdral
dárky ode mne prodal
Stále a znovu
ve lžích tvých očí tonu
Chtěla jsem ti stále věřit
ty ale jen z mé oblíbenosti těžit
Měla bych pošpinit tvou čest
přichystat na tebe lest
Ale nemůžu!
Nejde to!
Já tě stále miluju!
Je to špatně moc
je to nejistý los
Ale nemohu si pomoci
dostat rozum zase do moci
Opusť už konečně mé myšlenky…vzpomínky…srdce…prosím…
Autor Monika Lily Serena, 27.05.2008
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí