naděje

naděje

Anotace: Naděje...

jsi moje víra
jsi moje naděje
jsi ta se kterou se zem zachvěje
hned jak se tě dotknu na paži
hned jak se přitulíš na mou hruď
a řekneš mi broučku buď můj
buď
teď
alespoň teď když osud chce jinak
vždyť chvěju se touhou
vždyť zmírám rozkoší
vždyť pokaždé se mé srdce rozbuší
když slyším tvůj hlas...
Já bych slyšel ta slova
a věděl že ta dlouhá touha
tak krásně bude naplněna...
A věděl bych že tvůj jsem,
budu...
Autor ejs, 27.05.2008
Přečteno 545x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull, cordeli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...můj, jen můj :))

27.05.2008 15:52:00 | cordeli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí