sen

sen

Anotace: Mlčky

Díváš se na mne
tvoje oči jsou jak jehnědy
nebo jako kmín
před sebou máš víno z jeřabin
usmíváš se
a naštvaná uklízečka v bufáči
říká jsi tak mladá a už kouříš
pak se síťovkou s lahváči
odchází s tím že za všechno může ODS
jak jen teď jí leze to pivo do peněz
to před tím tak nebylo
Usměješ se pobaveně
podíváš se na mne
máš oči jako kmín
napiješ se vína z jeřabin
A já s tím že jsi tak mladá
a přece moje
napiju se trocha koly
srknu kafe z kelímku
pohladím tě
Otáčíš se kolem jde opilec
zastaví se na rohu
jsi tak mladá
máš oči jako kmín
opilec nepije víno z jeřabin
jde dál potácí se ulicí
proč jsi otočená?
Ano
to vůz kropící
stříká na zem tuny vody
zas koukáš na mne
máš oči jako kmín
ještě srkneš vína z jeřabin
usměješ se...
Autor ejs, 27.05.2008
Přečteno 650x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-*

27.05.2008 16:23:00 | cordeli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí