Já, neživý ptáček

Já, neživý ptáček

Anotace: Výlevy citů, jka mě to napadalo, tak jsem psala ... možná to nepochopíte ...

Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají.
Když ptáčka lapají, klícku mu blýskají.
Když ptáčka lapají, na nic se ho neptají.

A co když ptáček není ptáčkem?
A co když nechce lapit, pláče?

Nepláče on, pláče duše.
Jen ta totiž tuše,
že takhle láska ptáčka topí.
Jak se ptáče věci chopí?
Nijak, už má ruce svázané.

Ptáček není ptáčkem, láska není svobodou.
M8m se smát a nebo brečet?
Nechci už nic, jen mlčet. brečet.

Je-li láska výjimečná, proč, když je jiná,
je špatná?

I ptáček miluje, i ptáček cítí, co však nikdy neprožije, je láska k muži.

Proč touha svírá a neosvozobuje?
Proč láska bere volnost?
Proč bere klid a přináší strach?
Proč? Proč? Proč?
Protože láska, protože já, prtotože ne on a ona.

Jiní lidé mají jinou lásku,
je tak těžké ji najít,
je težké ji ztrácet.
Je těžké ji přiznat.

Neplačte rodino, není to štěstí? No není to štěstí? A co tedy pak?
Autor Kristule, 27.05.2008
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je odpad

04.07.2008 13:56:00 | Johny Styx

...každá láska je krásná,když je opravdová,ke komukoli,třeba i psu.Láska je cit a ne potřeba množení,to je něco jiného :-)

27.05.2008 17:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí