Snaha

Snaha

Anotace: Nic není tak obtížné a nedostupné, aby to lidský duch nepřekonal. Lucius Annaeus Seneca

Miluji ji, teď už to vím,
o svou lásku chci se podělit.
Stát jí poblíž a držet ji
v náručí až navěky.

Milovat bylo mi odepřeno,
ale luna svítí dál
a já se budu snažit
s vervou prorazit dál.

Vytvořit rýhu
a vniknout k srázu,
ze kterého vzlétnu
až k oblakům.
Autor Element, 27.05.2008
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí