Jeden

Jeden

Anotace: Zase mám komu psát zamilované básničky.

Jeden pohled do očí,
a svět se mi zatočí,
jeden úsměv na tváři,
a oči se mi rozzáří.

Jeden letmý dotek rukou,
zavře propast hlubokou,
jeden něžný polibek,
zkrotí divoký dobytek.

jedno jemné pohlazení,
důkaz jak jsme zamilovaní,
jedna zamilovaná procházka,
jak na křídlech modráska.
Autor Liquid vamp, 27.05.2008
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí