Krvavá láska

Krvavá láska

Anotace: ...krok sun krok a hlavu vzhůru - v klopě kytka uvadá - dlažba na kostelním kůru - bigotní a děsně prochřadlá...

Prochřadlá choulí se v studeném podkroví
Na rukou cinkají stříbrné okovy
Z dálky sem doléhá varhanní requiem
Za oknem havran stál - ten snad ji přežije

Studená sonáta krkavčích pohledů
Ženich dal do klopy myrtu a jehnědu
A chytil ji za ruku, zimou již zbělela
Vede si nevěstu - tak mladá, tak nesmělá!

Na bílém nádvoří dali se do běhu
Nohy se míhají, boří se do sněhu
Křehké je milovat, když země je studená
Když sněhem je zalita podlaha kamenná

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Sklíčené tóny jsou v žalostném dojetí
Těžké je žíti dál, láska když odletí
Ztěžknou ti nohy a hlas škrábe jako nůž
Z koutku úst vytéká nasládlá, horká růž...
Autor Bůchví..., 27.05.2008
Přečteno 399x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Psavec, Petbab, Noc17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

achich ouvej... je vidět že pořád ještě nikdo nic nechápe!

01.06.2008 21:30:00 | Bůchví...

ty jsi ale chumaj.pochop už, že když na to nemáš, je zbytečné se pořád dokolečka snažit.zabalt to.to je do nebe volající že náš krásný svět mohl stvořit takové nemožné individuum jako jsi ty.hrůza je to.

01.06.2008 12:13:00 | neurobeat

No teda.....paráda fakt......početla jsem si chmmm

28.05.2008 01:50:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí