Je to mnou?

Je to mnou?

Anotace: Doufám že to není mnou....

Je to mnou?
…že začínáš se lží proklatou
Je to mnou?
…že mám vždy duší zakletou
Je to mnou?
..že ostatní jsou nám porotou

Je to mnou?
…že seš zavalen temnotou
Je to mnou…!
…že vše končí prázdnotou?
Je to mnou!
..tepnu už mám skoro prasklou…
Autor diwabara, 27.05.2008
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí