Včera

Včera

Anotace: je taková trošku smutná ale s nadějí:-)

Včera bylo tolik věcí
co říct jsem ti chtěla
včera bylo tolik věcí,
které udělat jsem měla

Včerejšek už nikdo nevrátí...

Když hledám sama sebe
nemohu nikoho najít
když mluvím sama k sobě
nikdo se neozývá

Když padají vločky z nebe
a ty nemůžeš přijít
cítím, že usínám v tobě
a rychleji se stmívá
naše svíčka pomalu už dohořívá

S nadějí usínám
s nadějí se probouzím
tvé srdce, tvou duši
znova nacházím...
Autor Ninala, 02.08.2005
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí