Neumím být druhá...

Neumím být druhá...

Anotace: ...tak jsem zničila L Á S K U !

Lásko!

Vzpomínáš, jak jsi mi na sklo auta nakreslil srdce?
Asi ne, ale pro mě to bylo nádherné gesto.
Všude kde jsme byli, neustále propletené ruce,
Nedokážu si život bez Tebe představit, ale i přesto...
...musela jsem oheň v krbu naší lásky uhasit.

Odpusť mi to drahý prosím,
tíhu osamělých večerů jsem neustála.
Odpusť, že Tě v srdci pořád nosím,
škoda, že JÁ Tvé příjmení slibem nedostala.

Škoda, že nepřišla jsem na tenhle svět dříve,
uloupila bych si Tě pro sebe, jiné bych Tě nedala.
V našem vztahu leželo mi na srdci obrovské břímě,
svědomí, přece bych dětem tátu nevzala.

Tak jsem Tě musela miláčku opustit,
i když raději bych vedla boj se smrtí.
Já sobě nikdy, ale zkus mi prosím jednou odpustit!
Nejsi totiž sám, kdo teď tak strašně trpí...!

Miluji Tě, Luboši! Z celého mého rozervaného srdce!
Autor saigonek, 28.05.2008
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: lalej, Rošták Domča, igniss, mary jana
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...drž se....pěkné...

28.05.2008 16:14:00 | diwabara

..je mi smutenko s tebou..

28.05.2008 07:25:00 | igniss

Cítím s tebou a držím ti palce. Vždycky jsou na tom lépe ti, na kterých toto rozhodnutí neleží

28.05.2008 00:36:00 | mary jana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí