Odejdi

Odejdi

Anotace: Chci aby zmizela, ale nejde to...

Odejdi pryč, nech mě na pokoji.
Můj život už stojí na pokraji.
Je nad propastí ze které záchrany není.
Tohle je realita, to není snění.
No tak odejdi a zmiz.
Jsi jako klíště, odporný hmyz.
No tak odejdi, nech mé myšlenky být.
Já už tě nechci, teď chci jen žít.
Autor Blade Safety, 28.05.2008
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Naprosto vystižené moje pocity.....děkuji...

28.05.2008 16:15:00 | diwabara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí