Aspoň můžu snít

Aspoň můžu snít

Anotace: stále tě chci...

Už moc dlouho po tobě toužím.
Láskou k tobě se soužim.
Ikdyž vím, že už mě ráda nebudeš mít.
Tak o tobě budu alespon snít.
Každou noc myslím na tvoji tvář.
Neboj se já nelžu, nejsem lhář.
Ale ikdyž nechci to, ze sna se probudím, začne mi nový den.
A s novou nocí nový sen.
Autor Blade Safety, 28.05.2008
Přečteno 612x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli chcete tak se můžete podívat.
http://www.thebestbasne.estranky.cz

28.05.2008 11:11:00 | Blade Safety

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí