Báseň

Báseň

Anotace: Báseň

Dotýkám se tě ve snu,
dotýkám se tě ve skutečnu.
Čím zase budu,
až oči otevřu a vzbudím se?

Ženu tu,co poznáváš,
miminkem proti tobě je,
nemluvňátkem času,
který mezi prsty nezachytíš.
Já ji svým štěstím však obrátila
v počátek samý.
Autor Brožová Anna, 28.05.2008
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí