Koně...

Koně...

Anotace: Věnováno Feli...

Jak jejich srst tvůj úsměv září...
Jak jejich radost z volnosti, tak hezky mi je s Tebou...
Ať tak,jak jejich hříva vlaje,
ať krásné sny tvým spánkem plují...
Nechť spánek tvůj je tak příjemný,jak jim musí býti,
když mají možnost někoho jako jsi Ty, vedle sebe míti...
Autor bokken, 28.05.2008
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí