ZMATENÁ DUŠIČKA Z TVÉHO POHLEDU

ZMATENÁ DUŠIČKA Z TVÉHO POHLEDU

Anotace: o zamilování se...

Sbírka: S tebou i bez tebe

Zmatená dušička z tvého pohledu,
vysílá vojáčky pro pomoc.
Bojím se, že mě znáš
a tušíš co mám za nemoc.

Stracená dušička, bloudí v tvých dlaních,
ustýlá vzpomínkám, dobrou noc.
Neboj se vždyť ještě nemá
nad tebou žádnou moc.

Vím,
že se nemusím bát
o to, co o mě víš...
Vždyť mě ještě málo znáš.

Netuší dušička, kam se dostala,
těžké je odolat, když to chce.
Neboj se, vzepři se
a lásku přijmi do srdce.

Vzala jsem za ruku pravdu a lásku,
řekli mi, že se mám radovat,
že nejsem sama tu
a z láskou mám si notovat.
Autor Eči, 25.09.2004
Přečteno 882x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí